Palvelut

Neuvoja pukeutumiseen

Autamme enemmän kuin mielellämme sinua pukeutumisessa ja sopivien asukokonaisuuksien kokoamisessa. Liikkeessämme sinun on mahdollista kysyä neuvoa asiantuntevalta henkilökunnalta ja saada vinkkejä. Tule rohkeasti paikalle ja rakennetaan sinulle täydellinen asukokonaisuus!

Lahjakortti naiselle

Kauniin vaatteen voi antaa myös lahjakortin muodossa – näin vaatteen saaja voi löytää itselleen sen täydellisen. Meiltä voit ostaa lahjakortin valitsemallasi summalla ja toimitamme sen sähköpostissa sinulle. Halutessasi lähetämme lahjakortin suoraan saajalle. Moremixin lahjakortti on vastaanottajalleen henkilökohtainen ja ikimuistoinen elämys!

Private shopping

Haluatko kokea unohtumattoman hetken yhdessä ystäviesi tai kollegoidesi kanssa, tai kenties antaa ainutlaatuisen lahjan? Moremix tarjoaa private shopping -kokemuksia, jolloin suljemme putiikin ovat ja olemme täällä ainoastaan teitä varten. Private shopping sopii loistavasti vaikkapa tyttöjen iltoihin, polttareihin, naisporukan pikkujouluihin ja lahjaksi. Meiltä onnistuu myös skumppatarjoilu! Lähetä viestiä ja suunnitellaan teille ihana private shopping -kokemus.