Kanta-asiakkuus

Miksi rekisteröityä?

Tarjoamme kanta-asiakkaillemme tuntuvia alennuksia ja teemailtoja. Kanta-asiakkaaksi voit liittyä ostostesi lomassa myymälässämme tai täyttämällä kanta-asiakashakemuksen. Kanta-asiakkuus ei maksa mitään, mutta tarjoaa paljon.

Saat kanta-asiakaskorttiisi leiman jokaisesta 30 euron ostoksesta. Kymmenen leiman jälkeen kortti oikeuttaa 10 %:n alennukseen yhdestä normaalihintaisesta tuotteesta.

Saat sähköpostitse kanta-asiakaskirjeitä, joista saat tietoa vain kanta-asiakkaille suunnatuista tarjouksista ja tapahtumista, kuten kanta-asiakasilloista.

Rekisteröidy

Rekisteröityessäsi Vip-asiakkaaksemme saat meiltä uutiskirjeen joka kuukausi sekä 7 euron arvoisen etusetelin verkkokauppaamme. Uutiskirjeemme kautta saat ensimmäisenä tiedon ihastuttavista uutuuksista ja säilytät paikkasi muodin aallonharjalla. Lunasta etusi heti!

7€

ETUSETELI

Rekisteröitymällä pidät tilauksesi tallessa

Kun rekisteröidyt palveluumme, pysyvät tilaustietosi aina tallessa. Voit helposti tarkastella tilausten tietoja ja saamiasi etuja omien asiakastietojesi kautta. Rekisteröityminen on sinulle täysin ilmaista. Kokeile vaikka heti ja sukella ihastuttavaan muodin maailmaan!